Серанови (Los Serrano)
4 posters
Лали и Еухе :: Филм :: Серии
Страна 1 of 1
Серанови (Los Serrano)
Серанови (Los Serrano) е шпанска телевизиска серија, во која се прикажуваат случките на семејството Серано и нивните пријатели. Се снимаше од 2003, па се до 2008. Серијата постигна голем успех во сите земји во кои се прикажуваше. Насловна нумера „1 и 1 се 7“ (шп:1 más 1 son 7; Uno más uno son siete) ја отпеа Фран Переа, кој во серијата го глуми Маркос. Заблагодарувајќи се на успешноста на серијата Фран стана музичка ѕвезда во Шпанија. Во 2005 се создаде и нова музичка група Санта Хуста Клан (шп:Santa Justa Klan или SJK) која ја сочинуваа млади глумци од серијата. SJK постигна голем успех помеѓу младите. Главните улоги во оваа серија ги играат Антонио Ресинес, Хесус Бониља и Антонио Молеро, а неодамнешната главна глумица Белен Руеда, ја напушти серијата во 2007 година. Телесинко на 22 мај 2008 го откажа емитувањето на серијата поради значајниот пад на гледаност во Шпанија. Последните седум епизоди од осмата сезона според продуцентот ќе бидат “ полни со емоции, као што му доликува на крајот “. Овие епизоди ќе почнат во Шпанија да се гледаат од 5 јуни 2008. Се покажа дека на бившите Југословенски простори оваа серија е меѓу најгледаните серии за 2008
Thea*- Admin
- Број на мислења : 177
Пари$ : 15535
Репутација : 1
Re: Серанови (Los Serrano)
НЕМАМ што да кажам за нив!
дури и тие ми беа тема на писмената по македонски! најубавата серија на цел свет што ПОСТОИ!
дури и тие ми беа тема на писмената по македонски! најубавата серија на цел свет што ПОСТОИ!
Miss Tete*- Admin
- Број на мислења : 93
Пари$ : 15179
Репутација : 0
Најубавата серија што постои...
Te Amoo Diosa
Mi motivo para vivir
Te Ame,Te Amo i te voy a amar
Te Amoo Lalii como no he amado
Te Amoo Diosa
Mi motivo para vivir
Te Ame,Te Amo i te voy a amar
Te Amoo Lalii como no he amado
Valentina.Lanzani- Baby Junior
- Број на мислења : 34
Пари$ : 78
Репутација : 0
Преубава е серијата. Едноставно ја обожавам.
Thea*- Admin
- Број на мислења : 177
Пари$ : 15535
Репутација : 1
Значи пре пре пре убава серија!Интересна е и постојано има некои смешки ...
An4i- Moderator
- Број на мислења : 157
Пари$ : 5308
Репутација : 2
Местолокација : Скопје
Лали и Еухе :: Филм :: Серии
Страна 1 of 1